Col·laborem amb el Consorci de Turisme del Vallès Occidental en el debat sobre promoció turística a la comarca

El Consorci ha organitzat un seguit de taules rodones amb la voluntat que, a través de l’exposició d’ experiències d’èxit en diversos àmbits turístics, es produeixi un intercanvi d’idees entre els assistents que serveixi per detectar necessitats comunes, per canalitzar interessos i coordinar projectes compartits, si s’escau.

Els convidats són representants dels ajuntaments de la comarca, empreses especialitzades en cada àmbit, gremis d’hostaleria locals i altres agents i institucions que intervenen en els diferents sectors (reunions, gastronomia, esports, cultura i turisme actiu).

L’APAC hem estat convidats a intervenir en la sessió dedicada al Turisme de Reunions, en la que hem explicat l’experiència de la UAB i hem animat els promotors de la comarca a utilitzar les instal·lacions i els serveis de la nostra universitat per organitzar-hi les seves activitats.

Properament, els representants del nostre Servei d’Activitat Física intervindran en la sessió sobre Turisme i Esport, amb d’altres clubs i entitats capaços d’organitzar grans esdeveniments esportius que puguin actuar com a pol d’atracció turística de la comarca.