VII Encuentro de Oficinas de Congresos de Universidades y Fundaciones Universitarias

Més de vint representants d’Universitats públiques i privades d’Espanya van assistir els dies 26 i 27 d’abril de 2012 al VII Encuentro de Oficinas de Congresos de Universidades y Fundaciones Universitarias que es va celebrar a la Universitat de Granada, organitzat per la Fundación General Universidad de Granada Empresa y l’ Asociación de Oficinas de Congresos de Universidades y Fundaciones Universitarias (OCUE).

Les Universitats i Fundacions assistents a la trobada var abordar temes d’interès relatius a l’organització dels congressos i al seu acolliment en les instal·lacions universitàries, com ara la utilització de la I+D+i en la gestió dels esdeveniments, la creació de marca com a via de posicionament del servei o la relació amb els proveïdors externs o interns.

També s’hi va celebrar l’Assemblea de l’ Asociación de Oficinas de Congresos de Universidades y Fundaciones Universitarias (OCUE), de recent creació i presidida per la Universitat Autònoma de Barcelona,  en la que,  entre d’altres qüestions, es va aprovar la posada en marxa del web de l’Associació i  es va designar la Universitat de Lleida com a seu del VIII Encuentro, que tindrà lloc el primer trimestre de 2013.