La UAB, única universitat no britànica a l’Academic Venue Show

L’Agència ha assistit amb un estand propi a la fira que organitza el consorci Venuemasters, a Londres, per oferir al públic britànic les instal·lacions universitàries com a seus idònies per dur-hi a terme congressos, reunions, cursos d’empresa, campus d’estiu i tota mena d’activitats. 48 universitats han tingut l’oportunitat de mostrar la seva oferta als més de 350 visitants, representants d’associacions científiques i educatives,  ONG’s, organitzacions esportives, religioses, empreses i d’altres sectors interessats en dur a terme les seves activitats ens seus universitàries.

Una vegada més hem constatat l’atractiu que la ciutat de Barcelona exerceix sobre els  promotors: hem rebut molts visitants interessats en organitzar les seves activitats a l’Hotel Campus o a Casa Convalescència, o en allotjar-se als apartaments de Vila Universitària. A més de les  tipologies d’organitzacions ja esmentades, hem contactat grups més especials, com ara un club de dones que viatgen per caminar (Goldsmiths Rambling Club)  o la xarxa Growing old disgracefully – a network for older women, formada per dones que es troben per compartir idees, créixer i fer amigues.

No cal dir que, si es decideixen a visitar-nos, els acollirem tots tan bé com sabem fer-ho. Segur que voldran repetir!