Visitem dues universitats angleses

Una delegació de l’Agència i de Vila Universitària hem visitat dues universitats angleses, Warwick University i Loughbourough University, que formen part, com la UAB, del consorci Venuemasters, dedicat  a promocionar les instal·lacions universitaries del Regne Unit, i també les de la nostra universitat, per a congressos, reunions, cursos de formació d’empreses i d’altres activitats.

Ambdues institucions tenen, com la nostra, diversos centres de convencions  en els seus campus, així com una oferta variada d’allotjament, en hotels o en les residències universitàries, i de restauració, instal·lacions esportives de primer nivell, etc. A més de veure els equipaments, vàrem tenir ocasió de comentar amb els nostres interlocutors  els diversos models de gestió dels serveis, així com les polítiques de vendes, l’atenció als usuaris, la promoció i altres temes d’interès compartit.

La visita va palesar la importància que ambdues universitats donen a aquesta línia de negoci i, en conseqüència,  el nombre significatiu de recursos que hi dediquen i l’alt grau de professionalitat dels equips comercials i operatius, aplegats sota les marques Warwick Conferences i Imago, respectivament.