Aquest estiu els campus de la UAB acolliran més de 900 joves estrangers

Els estudiants nordamericans de la University of Dreams i els de la Texas A&M University, que arribaran el proper cap de setmana, seran els primers grups de joves estrangers que acollirem aquest estiu en els campus de la nostra universitat. Els primers faran pràctiques en empreses i els segons un curs relacionat amb temes de negocis. 

El programa  Study Abroad Tailor Made per a estudiants universitaris aportarà aquest estiu 350 joves, aplegats en 13 grups d’ EEUU i Mèxic, els quals s’interessen bàsicament per tres àrees temàtiques: llegua, art i cultura en general,  ciències socials i educació, i màrqueting i negocis. Els podrem trobar a Casa Convalescència o als diversos aularis del campus de Bellaterra i també als apartaments de Vila Universitària o a l’Hotel Campus.

Els més joves, vinculats al programa University Residential Camps, aquest estiu seran més de 550, organitzats en 8 grups. Provinents d’Itàlia, França, EEUU i Pròxim Orient,  estudiaran llengua espanyola i/o faran activitats esportives al campus de Bellaterra, on viuran, i visites turístiques a Barcelona i a d’altres indrets del país.

Vila Universitària afegeix valor a l’allotjament d’aquests grups de joves organitzant per a ells un programa d’animació als vespres, amb activitats com ara cinema a la fresca, partits de diferents esports, festes temàtiques, karaoke, jocs, classes de ball i un llarg etcètera. Enguany, a més, oferirà la possibilitat que els qui hi estiguin interessats puguin apuntar-se a unes visites guiades, gratuïtes, per diversos llocs de Barcelona.  Aquestes iniciatives propicien la relació dels joves dels diferents grups i països i els fan més interessants els dies viscuts a la nostra universitat.

Des d’aquí els desitgem una bona estada i que tornin l’any que ve!