Buy Catalunya: mostrem la nostra oferta a agències de tot el món.

L’Agència Catalana de Turisme organitza cada dos anys un workshop que posa en contacte  les empreses turístiques catalanes amb agències i turoperadors de tot el món. Cada empresa catalana té la possibilitat d’acordar fins a 16 entrevistes amb els operadors  inscrits al workshop els quals, al seu torn, poden triar també d’entrevistar-se amb les empreses que els ofereixen un producte interessant.

En l’edició d’enguany, celebrada el 7 de juny al CCIB, l’Agència de Promoció d’Activitats i de Congressos ens hem entrevistat amb 15 agències d’arreu del món (països de l’Est, països nòrdics, italianes, asiàtiques, etc.) que han trobat interessants les instal·lacions de la UAB, sobretot per organitzar-hi campus per a joves, centrats en activitats culturals o esportives.

També han considerat que els apartaments de Vila Universitària i l’Hotel Campus eren una bona alternativa per l’allotjament de famílies i grups que volen conèixer Barcelona i el nostre país tot allotjant-se en un entorn segur, a prop de la ciutat però enmig de camps i boscos, ben comunicat i amb un preu adequat, en època de vacances.

Han descobert que l’Autònoma és una universitat per viure-hi: tots els qui ens facin confiança seran molt benvinguts!