El Gran Canaria Convention Bureau es presenta a Casa Convalescència

De la mà de Events Experience, el dia 7 de juny el Convention Bureau de Gran Canaria va triar UAB-Casa Convalescència per presentar-se als organitzadors catalans com una destinació idònia per per acollir activitats pròpies del sector MICE (Meetings & Incentives & Conventions & Events). Tretze empreses de l’illa – hotels, centres de convencions, empreses de transports, aerolínies i altres serveis – van explicar la seva oferta a una cinquantena d’empreses catalanes, organitzadores d’esdeveniments, que s’hi van mostrar molt interessades.

A més de les entrevistes professionals, els assistents van tenir l’oportunitat de descobrir les virtuts de la destinació en un vídeo promocional i d’escoltar les explicacions del conductor de l’acte. En acabar, els van obsequiar amb un bon sopar servit per Campus Càtering.

La satisfacció d’organitzadors i convidats va demostrar, una vegada més, la idoneïtat de Casa Convalescència per acollir els actes que requereixen un espai amb personalitat en un entorn privilegiat. La professionalitat i l’amabilitat del nostre equip i la qualitat del nostre servei de càtering van arrodonir l’èxit de l’esdeveniment