A l’estiu la Vila és “Vila’s Hostel”

El dia 30 de juny els estudiants de la UAB, residents habituals de Vila Universitària, deixen els apartaments que han ocupat durant el curs acadèmic i cedeixen el pas a uns altres habitants, molt diversos: la Vila dóna la benvinguda, a partir de l’u de juliol, als investigadors que vénen a algun curs o congrés científic, a grups de joves estrangers que assisteixen a campus d’idiomes, o d’esports, o als qui fan els cursos de Study Abroad o d’altres activitats organitzades.

Però aquests no són els únics habitants de la Vila a l’estiu; el complex residencial de la nostra universitat, el més gran de l’estat, es converteix en un immens alberg de joventut que acull visitants, gent jove del país i estrangera, amb ganes de conéixer Barcelona a un preu econòmic, allotjats en plena natura, en un campus universitari, i només a mitja hora del centre de la ciutat.

Els mesos de juliol i agost la Vila esdevé un lloc per conèixer gent de tot arreu, compartir experiències i un refresc al costat de la piscina, després d’una jornada intensa de visites…

Això és Vila’s Hostel!      http://www.vilashostel.com/