L’EMFOL BARCELONA SUMMER SCHOOL, aquest agost a la UAB

Quatre universitats europees ( University of Copenhagen, Swedish University of Agricultural Sciences, Universitat Autònoma de Barcelona i University of Helsinki ) participen en el màster EM Food of Life del programa Erasmus Mundus, que tindrá lloc aquest mes d’agost al campus de Bellaterra.

Es tracta d’un curs interdisciplinar que combina la ciència animal i la ciència i tecnologia dels aliments  i que es centra en els aspectes socials, culturals i científics de la cadena de producció alimentària.

Els 60 participants en aquest curs, que viuran a l’Hotel Campus i als apartaments de Vila Universitària, estudiaran temes tan interessants com la manera d’augmentar la qualitat dels productes, cosa que té un efecte directe en la salut dels consumidors, o com fer front a la creixent demanda global de carn i productes làctics,  i també analitzaran com el fet de millorar la salut i el benestar animals redueix l’impacte mediambiental.

Els desitgem una profitosa i agradable estada al nostre campus.