El projecte AMED acredita els restaurants del campus

Els restaurants del campus, entre els quals el de la Plaça Cívica que des de fa unes setmanes està gestionat per l’Hotel Campus, han estat acreditats pel projecte AMED que agrupa els establiments que promouen l’alimentació mediterrània com a model d’alimentació saludable, en l’entorn de la restauració col·lectiva, en el nostre país.

Així, els nostres establiments es comprometen a presentar, sense sobrepassar els seus preus habituals, un model d’alimentació molt variat, basat principalment en productes frescos, locals i de temporada, amb presència abundant d’aliments vegetals, de l’oli d’oliva, el peix i la fruita.

Aquesta alimentació saludable i l’entorn privilegiat, que permet passejar per prats i boscos i gaudir d’unes instal·lacions esportives de primer nivell, fan del nostre campus un lloc ideal per estudiar-hi, treballar-hi i viure-hi.