Carta nova a “La Marmita”

La Marmita, el restaurant gastronòmic de l’Hotel Campus que ofereix una carta basada en productes de proximitat i de temporada, acaba de presentar la seva proposta del mes de setembre: una sopa fresca, l’escalivada amb ventresca de tonyina i olives de Kalamata o les verdures de temporada amb salsa romesco són els entrants que precediran l’assortit de botifarres amb mongetes seques, l’entrecot o el melós de vedella de Girona, el llom de bacallà, el llobarro a la planxa o els calamars de platja…Per cloure l’àpat us oferiran un assortit de gelats diversos, mousse de xocolata blanca, fruita fresca i tota mena de delícies.

A més de la bona cuina estareu còmodes en l’espai del restaurant, tranquil i confortable, amb vistes i llum natural, que convida a la conversa relaxada i amable. I tot això a un preu molt convenient.

Us animem a viure l’experiència Marmita, us agradarà!