La Vila Universitària amplia la seva oferta durant els mesos lectius

Vila Universitària, la zona residencial de la Universitat Autònoma de Barcelona, posa a disposició de les persones i grups interessats un nombre  important d’apartaments de dues places per a estades hoteleres també durant el període lectiu, del mes de setembre al mes de juny, a un preu molt convenient.

La seva localització privilegiada, en plena natura però molt a prop de Barcelona, i la vinculació amb el centre de la ciutat i amb la resta de Catalunya a través d’una xarxa excel·lent de comunicacions viàries i de transport públic, converteixen la Vila en un lloc idoni  per dur-hi a terme qualsevol mena d’activitat ja que, a més, els hostes poden gaudir de totes les instal·lacions del campus.

Els participants en congressos, reunions d’empresa, cursos, estades esportives o en d’altres activitats que es duen a terme al campus, a la zona del Vallès o a la ciutat, poden ara triar d’allotjar-se, també a l’hivern, en els apartaments de Vila Universitària, còmodes i totalment equipats, en els que es sentiran com a casa, en un ambient ideal per treballar, viure i conviure.