Fires i Workshops

Els mesos d’octubre i novembre, l’Agència de Promoció d’Activitats i de Congressos ha tingut l’oportunitat de presentar l’oferta d’espais i serveis de la UAB a les persones interessades que han assistit a diverses fires i workshops, celebrats a Barcelona i a Londres:

El 24 d’octubre es van trobar a Casa Convalescència un grup de responsables dels viatges i de l’organització dels esdeveniments de 40 empreses, convocats pel Forum Business Travel per assistir a una jornada de formació. Així mateix van rebre informació sobre els nostres serveis i van visitar l’edifici que els va semblar idoni per acollir alguns actes de les seves empreses.

També a Casa Convalescència es va celebrar, el dia 25 d’octubre, el workshop on els associats del Barcelona Province Convention Bureau de la Diputació de Barcelona, entre els quals l’APAC, presenten anualment la seva oferta a la setantena d’agències, empreses i institucions visitants, interessades en trobar espais adequats per a les seves activitats.

Del 5 al 8 de novembre l’Agència va ser present, amb un estand propi dins del de Catalunya, a la fira de turisme més important d’Europa, la World Travel Market. La majoria d’agències contactades (EEUU, Escòcia, Rússia i Anglaterra), especialitzades en viatges culturals per a grups, van considerar molt interessant poder oferir  als seus clients la UAB com a seu i referent a la ciutat de Barcelona.

També durant el mes de novembre, l’APAC ha assistit al workshop dels membres de Turisme de Barcelona i serà present al del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, per presentar l’hotel i els altres serveis a les empreses de la comarca.

Finalment, a finals d’aquest mes, l’Agència tindrà un estand a la EIBTM:The Global Meetings & Events Exhibition, a Barcelona, una de les fires internacionals més importants dedicada al segment de negoci, per proposar les instal·lacions de la UAB als organitzadors de congressos i reunions d’arreu del món.

Aquestes accions són idònies per donar a conèixer el conjunt d’espais i de serveis de la nostra universitat a tots aquells promotors, nacionals i internacionals, que volen organitzar les seves activitats en un entorn jove, dinàmic, professional i de gran qualitat. D’aquesta manera contribuim a posar a l’abast de tothom l’excel·lència d’una universitat capdavantera i moderna