Reunir-se a la Casa Convalescència: un luxe assequible

Detall Casa Convalescència

Imaginat per Lluís Domènech i Montaner, un dels grans arquitectes del modernisme català, i culminat pel seu fill Pere Domènech i Roura, Casa Convalescència és un edifici excepcional que forma part del recinte històric de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, declarat Monument Històric Artístic i Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO.

L’harmonia de l’espai, la llum dels vitralls, els colors de sostres, parets i rajoles i la calidesa de la fusta noble, combinats amb la tecnologia més avançada, ofereixen als usuaris una  experiència única basada en una aliança feliç de tradició i modernitat.

Amb la voluntat de fer assequible aquesta experiència, oferim la possibilitat  d’organitzar  reunions de dia o de mig dia, amb la pausa cafè i el dinar inclosos si s’escau, a un preu que convidi tothom a gaudir d’aquest espai privilegiat, al centre de Barcelona.