ICCA organitza el Forum for Young Professionals a l’Hotel Campus

ICCA organitza el Forum for Young Professionals a l'Hotel Campus

La International Congress and Convention Association (ICCA) celebra el seu 50 aniversari aquest any 2013. Són molts anys dedicats a parlar i a treballar per la indústria de reunions, sempre amb la idea que són els joves professionals que s’hi incorporen de nou els qui determinaran el seu futur. És per això que ICCA organitza el Forum for young professionals cada any, en el context de la fira EIBTM dedicada al turisme de reunions, per oferir-los la possibilitat d’entrar en contacte amb alguns dels millors professionals del món, que compartiran amb ells la seva experiència i coneixements, per tal que puguin encarar amb solvència els desafiaments del futur.

La Universitat Autònoma de Barcelona és membre d’ICCA des de l’any 2002 i enguany tindrem l’honor d’acollir aquest Forum a l’Hotel Campus, del dia 16 al 19 de novembre.Entre d’altres temes, joves professionals i seniors parlaran de com les noves tecnologies estan transformant la indústria de reunions, de la forma que tindran aquestes reunions en el futur i del màrqueting d’una destinació, en un ambient que busca promoure idees, innovació, passió i professionalisme.