Venuemasters Conference 2013

Venuemasters Conference 2013Els darrers dies de novembre, l’Agència de Promoció d’Activitats i de Congressos ha assistit a la Venuemasters Conference 2013 que ha tingut lloc al Centre de Convencions de l’Aston University, Conference Aston, a Birmingham.

Aquest consorci universitari, que aplega més de 80 universitats del Regne Unit, té com a missió promocionar i posar a l’abast dels possibles usuaris els espais i serveis dels que disposen les universitats per acollir-hi tota mena de reunions i esdeveniments: espais, hotels, apartaments, restaurants, instal·lacions esportives, espais verds i d’altres.

La Universitat Autònoma de Barcelona és l’única no britànica que ha estat admesa com a sòcia, per la qualitat de les seves instal·lacions i pel nostre dinamisme comercial. Aquesta relació ens permet enriquir la nostra pràctica amb l’intercanvi d’experiències i també accedir de manera molt directa a les empreses i institucions britàniques acostumades a organitzar les seves activitats en seus universitàries.

Enguany,  la Conference ha comptat amb la presència de 110 delegats de 48 universitats i s’ha centrat en l’anàlisi  de les nostres activitats de comunicació i com en podem treure més rendiment a l’hora de  relacionar-nos amb els  usuaris i els clients.

Workshops i seminaris, així com els Keynote Speakers, ens han permès d’aprofundir i compartir idees sobre temes tan candents com les eines per millorar la nostra presència on line, els secrets del màrqueting a través de les xarxes socials, i d’altres.

Ha estat una experiència realment interessant i un plaer poder conversar amb els col·legues britànics.