Oxfam Intermon convoca 400 cooperants a la UAB

Oxfam Intermon grup blog

L’organització Oxfam Intermon ha organitzat els dies 10 i 11 de maig la seva trobada anual, Envivo 14, que ha aplegat més de 400 persones al campus de Bellaterra de la UAB. L’auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres ha acollit les sessions plenàries del congrés on s’han tractat alguns dels temes de més interès per l’organització com ara els drets de les dones i el poder de canvi que els seus moviments tenen, els reptes que enfronten els qui lluiten contra la injustícia i la desigualtat en el segle XXI i el paper que Oxfam hi ha de jugar, entre d’altres. La directora executiva d’Oxfam Internacional,  Winnie Byanyima, diplomàtica i política d’Uganda i especialista en temes de gènere i desenvolupament,  ha presidit algunes d’aquestes sessions.

Els assistents  s’han repartit en 15 tallers, situats en diferents aules de la facultat de Filosofia i Lletres,  on han intercanviat experiències sobre temes diversos: qüestions de comunicació, com l’ús de les xarxes socials per propagar temes solidaris, el comerç just, i d’altres.

El dissabte al vespre, una gran festa amb espectacle a l’espai de Plaça Cívica va cloure la primera jornada de treball, tot propiciant el contacte entre els participants en un ambient més distès i alegre,  per celebrar l’èxit de la convocatòria i la bona salut d’una institució absolutament imprescindible en un món encara tan injust i desigual.

Oxfam Intermon blog