Assistim a l’Academic Venue Show 2014

Academic Venue Show 2014, blogL’Agència de Promoció d’Activitat i de Congressos de la UAB ha participat aquest mes de maig, a Londres, juntament amb més de 50 Universitats del Regne Unit, a l’Academic Venue Show.  El consorci Venuemasters organitza cada any aquesta trobada entre els responsables dels espais i serveis dels campus universitaris i els clients interessats en utilitzar aquestes seus per organitzar-hi les seves activitats.

La fira va atraure molts visitants, des d’agències especialitzades en organització d’esdeveniments fins a representants d’associacions científiques i educatives, organitzacions socials i ONG’s, empreses i d’altres. Cal recordar que al Regne Unit pràcticament totes les universitats acullen en les seves instal·lacions congressos, convencions, cursos de formació d’empresa, actes socials i trobades de tot tipus, amb plena satisfacció dels seus clients, els quals troben en aquestes seus un ambient adequat per treballar, uns equips professionals i capaços d’oferir una atenció personalitzada i una excel·lent relació qualitat/preu.

En tant que única universitat estrangera a l’Academic Venue Show, la nostra presència va ser molt celebrada i vam contactar diversos organitzadors que es plantegen la ciutat de Barcelona, i la nostra universitat,  com a destinació d’algun dels seus actes. Seran molt benvinguts!