Setmana de Congressos als Campus de la UAB

Durant la darrera setmana del mes de juny han tingut lloc als campus de Barcelona i de Bellaterra tres esdeveniments internacionals que han aplegat científics d’àmbits molt diversos: del dia 22 al 27, 40 investigadors especialitzats en bivalves marins fòssils s’han trobat a l’Hotel Campus per celebrar el Tenth International Congress on Rudist Bivalves. Abans i després de les sessions científiques, que han tingut lloc al Centre de Reunions de l’Hotel, els assistents han fet diverses sortides de camp al Bergadà, La Noguera i el Pallars Jussà, per observar mostres dels fòssils objecte del seus estudis.

Al Centre de Convencions de Casa Convalescència, a Barcelona, entre els dies 24 i 27 de juny s’ha celebrat el Fourth International Network of Business and Management Journals – 4 INBAM. Aquesta xarxa, que aplega 15 de les millors publicacions del món en temes d’economia, indexades en la base de dades SSCI, ha convocat 170 persones interessades en discutir els seus papers amb investigadors de primer nivell, en aprendre dels editors criteris i normes de publicació i també en contactar amb d’altres autors per intercanviar experiències. A més de presidir les sessions teòriques i els tallers, els editors trien els millors papers presentats per publicar-los en les seves revistes, durant l’any posterior al congrés.

Finalment, del dia 25 al 27 de juny, l’Hotel Campus i els apartaments de Vila Universitària han acollit la VII International School on Organometallic Chemistry Marcial Moreno Mañas, activitat anual organitzada per l’equip ORFEO-CINOA, que posa en contacte joves estudiants amb investigadors junior i amb científics reconeguts a nivell mundial,  perquè puguin intercanviin coneixements i  informació científica. La sessió d’enguany ha aplegat 115 assistents.

Els desitgem a tots que facin una bona feina!

Organic Chemistry blog