Acollim la II Global Animal Law Conference a l’Hotel Campus

Els dies 10 i 11 de juliol, 28 ponents de 15 països, la majoria professors que han pensat i escrit sobre els drets dels animals, es reuneixen a l’Hotel Campus de la UAB per compartir les seves idees i experiències amb les 95 persones inscrites.

La Dra. Marita  Giménez Candela, directora de Master in Animal Law and Society de la UAB, ha estat l’amfitriona d’aquesta segona trobada  (la primera es va fer fa 10 anys als EEUU) que té com objectiu ajudar a establir l’agenda jurídica i acadèmica per al dret dels animals en els propers anys. El desafiament que es plantegen és ambiciós perquè es tracta d’avançar en la protecció dels animals independentment del lloc on es trobin, en diferents països i cultures molt diverses.

Tractaran temes tan interessants com els debats que es donen a la Xina sobre la gestió dels gossos i el consum excessiu d’aletes de tauró,  o la protecció jurídica dels animals de laboratori a la UE, per exemple.

Els desitgem que gaudeixin del congrés i de la seva estada entre nosaltres.

Animal Law Congress