Temps de congressos als campus de la UAB

NOSQL Matters

 

 

 

 

 

 

 

Els mesos d’octubre i novembre de 2014, dues seus de la UAB acullen  7 congressos de diferents àmbits científics,

A Casa Convalescència ha tingut lloc, a l’octubre, el Simposi Internacional Literatura en Pantalla: textos, lectors i pràctiques docents, organitzat pel grup de recerca GRETEL, especialitzat en literatura infantil i juvenil. Les 120 persones que hi han assistit han analitzat les transformacions significatives que la literatura digital està introduint en  la producció dirigida als infants i als joves,que la comunitat educativa no pot ignorar perquè afecten els usos lectors i plantegen reptes específics a la formació literària.

El mes de novembre, també a Casa Convalescència, la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitaria (SEMFYC) y la Sociedad Española de Entrevista y Comunicación Asistencial han aplegat 300 assistents que han tractat diversos aspectes de la comunicació en la consulta assistencial com la gestió d’emocions, empatia i altres, en el 25 Congreso Nacional de Entrevista Clínica y Comunicación Asistencial.

La European Society of Radiology organitza els propers dies 13, 14 i 15 de novembre, a Casa Convalescència, l’ Asklepios Course Hybrid Imaging, en el qual 70 radiòlegs europeus especialitzats en oncologia posaran al dia els seus coneixements a través de l’intercanvi d’experiències i les aportacions d’experts.

El projecte Miseal del programa Alfa III de la Unió Europea, en el qual participen setze universitats d’Amèrica Llatina i Europa,clourà la seva activitat amb el congrés Nous Reptes per a la Inclusió Social i Equitat a l’Educació Superior, el mes de novembre a Casa Convalescència, en el qual els 130 participants debatran i compartiran experiències sobre el disseny i la  implementació de mesures a favor de la inclusió social i l’equitat en institucions d’educació superior.

Els dies 21 i 22 de novembre, 150 programadors informàtics tornaran a Casa Convalescència per participar en l’edició 2014 del NOSQL Matters, que ofereix formació sobre bases de dades NoSQL i que enguany aprofundirà en la problemàtica del Big Data.

Els darrers dies del mes tindrà lloc a Casa Convalescència, una vegada més, el 12ºCurso de Lipidología Clínica i Factores de Riesgo Cardiovascular, adreçat a 150 metges internistes, de família i d’especialitzats mèdiques i quirúrgiques relacionades amb la patologia cardiovascular.

Finalment, els dies 20 i 21 de novembre, l’Escola d’Enginyeria convocarà 150 persones a l’Hotel Campus per celebrar el NESSI Member’s and International Cooperation Day, amb l’objectiu de posar en marxa un consorci que integri els membres de la xarxa NESSI , els d’altres plataformes tecnològiques europees i investigadors vinculats a projectes similars, per tal de participar en la convocatòria dels ajuts Europeus Horizon 2020.