Campus Càtering: àpats de qualitat per a grans esdeveniments

Canapès

 

 

 

 

 

 

 

 

Campus Càtering és la marca que designa els serveis de càtering que l’Hotel Campus ofereix als seus clients i als de Casa Convalescència. Des del seu naixement, l’any 2011, ha servit amb èxit els àpats de treball dels congressos, reunions, cursos i altres esdeveniments que s’han celebrat en les seus de la Universitat Autònoma de Barcelona,

Avui volem fer referència a un altre tipus de servei en el que Campus Càtering està demostrant també la seva gran competència: els àpats socials o de gala. Des dels còctels i àpats a peu dret fins als banquets tradicionals, està contribuint a l’èxit dels esdeveniments organitzats pels nostres clients amb una cuina deliciosa que combina tradició i modernitat.

Els darrers mesos ha servit, a Casa Convalescència, el sopar de benvinguda de la trobada de l’European Program for Integration and Migration Meeting, per a 100 persones, i el còctel-dinar que el Barcelolona Province Convention Bureau va oferir als seus associats i a les empreses que van assistir al Workshop 2015.

També a Casa Convalescència, aquest mes de novembre Campus Càtering ha ofert a 100 comensals el sopar organitzat per la Confederación Española de Agencias de Viajes i la Diputació de Barcelona, per celebrar  la II Edición Distintivo Turístico Matilde Torres, i servirà el sopar de clausura als 200 assistents al 4th Annual Meeting at the Centre of Genomic Regulation in Barcelona .

L’Hotel Campus, el mes d’octubre, va acollir la tercera edició dels Premis Cerdanyola Nit Empresarial, acte presidit per la vice-presidenta del Govern Català Joana Ortega, que va reunir 450 persones en un sopar de gala servit per Campus Càtering.

Els convidem a celebrar el seu Nadal d’Empresa a Casa Convalescència, el nostre espai singular a Barcelona, o a l’Hotel Campus, a Bellaterra. Campus Càtering els ofereix degustar els seus esplèndids menús en uns espais únics  i a preus molt especials: un èxit assegurat!