63rd Meeting of the ESRF Council a Casa Convalescència

 

Reunió Sinchrotron

Durant els dies 28, 29 i 30 de juny, el Sincrotró Alba i la la Universitat Autònoma de Barcelona han estat els amfitrions de la trobada  dels directors dels Sincrotrons Europeus ( l’European Synchrotron Radiation Facility Council). A més de la visita obligada al Sincrotró situat al Parc de l’Alba, els 55 assistents, representants de 21 països, han compartit experiències en les sessions de treball que han tingut lloc a Casa Convalescència, la seu de la UAB a Barcelona.

Al sopar que va tenir lloc dilluns al vespre en un restaurant de Barcelona, els delegats van rebre la visita de la Sra. Carmen Vela, Secretària d’ Estat d’Investigació, Desenvolupament i Innovació, i del Conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Sr. Andreu Mas-Colell.

Una vegada més, Casa Convalescència ha estat la seu seleccionada per acollir una reunió d’alt nivell científic. Manifestem el nostre agraïment per la confiança demostrada i la nostra voluntat de continuar oferint uns espais i uns serveis d’excel·lència per proporcionar als nostres usuaris la millor de les experiències.